gyakran ismételt kérdések

összeszedtünk néhány kérdést, ami rendszeresen megfordul vásárlóink fejében. a válaszokért kattintson a kérdésekre:

A Caesar Guerini sörétes fegyverek hivatalos Magyarországi forgalmazójakénta Caesar Guerini Bock típusú sörétes fegyverekre 15 év gyári garanciát adunk. Egyedüli kivétel a Caesar Guerini INVICTUS modellje, mely fegyverre ÉLETTARTAM garanciát adunk. Ebben az esetben egy olyan fegyvert vásárol az ügyfél, ami egy életre szól, nem kell soha többet költenie rá, bármilyen alkatrész cseréje anyag-költségmentesen biztosított. Ennek egy feltétele van, a rendeltetésszerű (elvárható) karbantartás. A kenőanyag (zsír, olaj) hiánya miatt keletkező kopás, nem képezi a garancia részét. Nagyon sok fegyver túl van már az egy-kétszázezer lövésen, bármilyen, akár csak egy ütőszeg csere nélkűl.

Valamennyi lövészeti és vadászati kiegészítő terméket , ruházatot , bakancsot , lövésztáskát és egyéb kiegészítő termékeink postai úton szállíthatók .
Az engedélyköteles sörétes és golyós vadászfegyverek csak személyesen, üzletünkben a következő okmányok birtokában vehetők át: fegyvertartási engedély, személy igazolvány, lakcímkártya bemutatásával.  Amennyiben rendelkezik fegyvertartási engedéllyel úgy a fegyvertartási engedélyében bejegyzett kalibernek megfelelően tud csak lőszert vásárolni.

A raktáron lévő termékeinket még a rendelés napján igyekszünk feladni, hogy másnapra megérkezzen. A raktáron nem lévő termékek beérkezése eltérő lehet, így ez esetben mindig jelezzük a megrendelő felé a várható szállítási időpontot.

Postai úton a GLS csomagküldő szolgálatával szállítjuk termékeinket, 30.000 Ft feletti rendelés estén kiszállításunk ingyenes.

Amennyiben fegyvert szeretne vásárolni, egy előre egyeztetett időpontban várjuk és bemutatjuk fegyvereinket. Kézbe foghatja, és ellenőrizheti hogy az alkatának megfelelő lesz-e a kiszemelt fegyver. Adott esetben lőtérre is tudunk menni, ahol a lőtéren található fegyvereket ki is tudja próbálni, hogy ezzel is megkönnyítsük a választást.

A fegyver és lőszer átvétele csak személyesen fegyvertartási engedély, személy igazolvány, lakcímkártya bemutatásával történhet.
Amennyiben rendelkezik fegyvertartási engedéllyel úgy a fegyvertartási engedélyében bejegyzett kalibernek megfelelően tud csak lőszert vásárolni .
A nem engedélyköteles termékek vásárlásához a fent említett dokumentumok nem szükségesek.

Üzletünk nyitva tartása: Hétfő – Péntek 08:00 – 16:00

Amennyiben garanciális probléma merülne fel a vásárolt termékkel a számlával keresse fel üzletünket, hogy minél hamarabb orvosolni tudjuk.

Üzletünkben készpénzel és átutalással is tud fizetni, a megfelelő feltételek mellett.

A weboldalunkon az Elérhetőségeink menüpontba belépve lefelé görgetve a at oldalon a Gunhouse viszonteladóink rész alatt tud írni nekünk és természetesen azonnal felvesszük a kapcsolatot Önnel.

Pontos címünk : 4030, Debrecen .Hegyi Mihályné utca 35 /A
Üzletünk nyitva tartása: Hétfő – Péntek 08:00 – 16:00 

+36 70 625 4444

Nem talált választ a kérdésére? Hívjon bátran, segítek!

fő termékkategóriák

ezért szeretnek tőlünk vásárolni

Ingyenes kiszállítás

Amennyiben vásárlása végösszege eléri a 30.000 Ft-ot, ingyenesen szállítjuk ki megrendelésedet, amennyiben az nem esik bele a csak személyesen átvehető kategóriába.

hivatalos forgalmazó

Olyan nagynevű fegyvermárkák hivatalos Magyarországi képviselete vagyunk mint a Perazzi, Caesar Guerini, Redolfi EOS vagy a spanyol Bergara.

hazai webáruház

Webáruházunkban a fegyverek mellett megtalálja a sportlövészethez szükséges kiegészítő termékeket is, melyet a kosárba rakva tud megrendelni. A raktáron nem lévő termékeink megrendeléséhez,  kiszállításához kérjük küldjön Emailt, hogy mihamarabb tájékoztatni tudjuk.

kiemelkedő garancia

Magyaroszágon egyedülálló módon a Caesar Guerini Bock típusú sörétes fegyverekre 15 év gyári garanciát adunk . Az INVICTUS modellekre, pedig ÉLETTARTAM garanciát vállalunk. Továbbá a Bergara fegyverekre 5 év garanciát nyújtunk.

szakértői tanácsadás a vásárláskor

Kardos Zsolt vagyok, a gunhouse.hu megálmodója és ügyvezetője. Fontosnak tartom hogy a koronglövészetben/vadászatban megszerzett tapasztalataim lévén hiteles és segítőkész információt nyújthassak a fegyvervásárlás előtt állóknak. Tanácsaim révén ügyfeleink a céljaikhoz leginkább megfelelő termékkel, elégedetten távozhatnak.

Fegyvervásárlás előtt tájékozódjon alaposan,  döntésében  szívesen segítek!

Debreceni Városi Lövészegylet szakosztály vezetője, vadász sportlövész, a gunhouse.hu tulajdonosa