...
blog

Kezdődnek a tavaszi korongvadászversenyek

Tavaly ilyenkor is hasonló cipőben jártunk, vártuk hogy mikor kezdődnek el a hosszú téli időszak után a versenyek, sajnos úgy néz ki idén is némi késleltetéssel indulnak csak a versenyek a Covid vírus miatt.

A 2021 különleges év lesz. Idén Magyarország ad otthont a 43. FITASC Sporting Világbajnokságnak, az 1. Kombinált Lövészeti Világbajnokságnak, valamint megrendezésre kerül a Compak Sporting Magyar Nagydíj, ezek mellett pedig a Compak Sporting és Sporting kupasorozat, valamint a Compak Sporting, Sporting és Kombi országos bajnokságok megrendezése is a tervek között szerepel.

Tartsuk be a vírus elleni védekezés szabályait addig is remélve hogy mihamarabb újra együtt tudunk versenyezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Árváltozás

2022.01.01-től új árlista lép érvénybe a Caesar Guerini sörétes fegyverek és Bergara golyós fegyverek,kiegészítők tekintetében . A honlapon lévő árak még a tavalyi árak, amelyek

Elhunyt Igaly Diána 56 éves korában

Igaly Diána , aki a Magyar Sportlövő Szövetség alelnöke volt – a magyar sportlövészet egyik legnagyobb alakja, női skeetben mindent megnyert, amit lehetett. Olimpián 2004-ben, világbajnokságon 1998-ban és 2002-ben, Európa-bajnokságon pedig 1989-ben diadalmaskodott egyéniben. A szakág ötkarikás debütálásán, a 2000-es sydneyi játékokon bronzérmet nyert, összességében vb-n 11, Eb-n pedig 13 alkalommal állt dobogóra.Az MSSZ közleményében jelezte, hogy az év sportlövőjének ötször megválasztott, 2019-ben pedig életműdíjjal jutalmazott bajnokát saját halottjának tekinti. Diával a kapcsolatunk többéves ismeretségre tekintett vissza , tudása, tapasztalata hatalmas űr , pótolhatalan fájdalom nekünk is . Nélküled semmi sem lesz már a régi, hiányozni fognak a beszélgetések, a kávézásaink , a kedves mosoly, amivel mindig vártál bennünket .Köszönünk mindent Dia , szívünkben örökké élni fogsz .

Értesüljön első kézből legfrissebb bejegyzéseinkről!

Kövessen minket nyomon

Nem talál valamit?

Bejegyzés kategóriák
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.