Gunhouse kis és nagykereskedésünk 2015 nyarán nyitott meg Debrecenben. A fegyvergyártás Mekkájának számító Olaszországi Trompia patak völgyében sok világszerte híres fegyvergyár székhelyét találjuk, úgy mint az általunk képviselt Caesar GuerinitPerazzitRedolfi EOS márkákat is.

Az volt az elképzelésünk, hogy fegyverboltunkban mindenki megtalálhassa az árban/minőségben legmegfelelőbb fegyvert, széles raktárkészlettel igyekszünk segíteni a fegyvervásárlás előtt álló vadászokat/koronglövőket. Gunhouse kis és nagykereskedésünk tavaly óta a hivatalos Magyarországi képviselete a Caesar Guerini fegyvereknek. A Caesar Guerini megalkotta azon fegyverek széles skáláját, amiket kifogástalan mechanizmus, kitünő ballisztikus teljesítmény, könnyű és biztonságos kezelés jellemez. Egyedülálló a piacon a Caesar Guerini új fejlesztése a Hölgyek részére kialakított Syren könnyített súlyú és kis visszarúgású fegyvereink. Sport, vadászfegyvereink, Syren Női fegyvereink, kiegészítőink széles választékával várjuk Önöket. Látogasson el honlapunkra, a www.guerinihungary.hu-ra, ahol részletes tájékoztatást kap a Caesar Guerini fegyverekről.

Gunhouse kereskedésünk látja el továbbá a Redolfi EOS sport és vadászfegyverek kizárólagos képviseletét. Kezdő vadászok, sportlövészetet most kezdők, lőterekre gyakorló puskának előszeretettel veszik az acél baszkülös és cserélhető csapszeges EOS fegyvereket.

Megkapni a fegyverek királyának, a Perazzinak a képviseleti jogát hatalmas megtiszteltetés és egyben kihívás. Hogyan lehet Perazzit rendelni?

Töltsön el egy napot a Perazzi gyárban, ahol a legapróbb részletekig Önre alakítják a fegyvert,hogy tökéletesen illeszkedjen minden paraméterében.

A megvásárolni kívánt fegyvertípus kiválasztását követően egyeztetjük a megrendelni kívánt fegyver paramétereit és a gyárral történő időpontegyeztetés után a leendő Perazzi ügyfélel kimegyünk a Perazzi gyárba, ahol az egyedi igényeknek megfelelően a vevőre alakítják a választott fegyvert.

Átlagos gyártási idő a Perazzi fegyverek esetében 5-6 hónap. A raktáron lévő fegyverek természetesen azonnal elvihetők.

A golyós fegyverek tekintetében a spanyol Bergara kizárólagos képviseleteként választhatják ki a megfelelő kaliberű, csőhosszúságú fegyvert.

A megfelelő fegyver kiválasztása után adódik a következő kérdés,milyen lőszert használjunk? Az olaszországi Nobel Sport Italia (NSI) magyarországi képviseleteként választhatnak NSI vadász és sportlőszereinkből.

Fontosnak tartom hogy a koronglövészetben/vadászatban megszerzett tapasztalataim lévén hiteles és segítőkész információt nyújthassak a fegyvervásárlás előtt állóknak.

Kardos Zsolt, ügyvezető igazgató