rólunk

küldetésünk

A Gunhouse fegyver kis és nagy kereskedést 2015-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy olyan fegyverboltot alkossunk, ahol a vadászat és koronglövészet szerelmesei, kimagasló szakmai tanácsadás mellett találhatják meg az árban és minőségben legmegfelelőbb fegyvereket és kiegészítő termékeket. 

A fegyvergyártás Mekkájának számító Olaszországi Trompia patak völgyében sok világszerte híres fegyvergyár székhelyét találjuk, úgy mint az általunk képviselt Caesar Guerinit, Perazzit, Redolfi EOS márkákat is. Büszkék vagyunk arra, hogy számos neves márka forgalmazási jogát kaptuk meg ezen célunk eléréséhez, ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálásához.

gunhouse logo
fegyver kis- és nagykereskedés

szakértői tanácsadás

széles raktárkészlet

széles választék

forgalmazott fegyver márkáink

CAESAR GUERINI logo
Redolfi Armi logo
caesar guerini invictus

alapítva: 2002

származási hely: olaszország

caesar guerinia bajonkok fegyvere

A Caesar Guerini megalkotta azon fegyverek széles skáláját, amiket kifogástalan mechanizmus, kitűnő ballisztikus teljesítmény, könnyű és biztonságos kezelés jellemez, termék portfóliójában garantáltan mindenki megtalálja a magának megfelelő kialakítású, súlyú, dizájnú vadász, sörétes vagy golyós fegyvert.

A cég kimagasló ügyfélközpontúságát jelzi, hogy kifejlesztette a Syren típusú fegyvereit, melyek Hölgyek részére kialakított könnyített súlyú és kis visszarúgású fegyverek, melyek egyedülállóak a piacon. 

A márka szinte alapításától kezdve sorra nyeri a különböző szakmai és sport magazinok díjait, melyek fémjelzik a gyár és termékeinek magas színvonalát. Sport, vadászfegyverek, Syren Női fegyverek és kiegészítők széles választékával várjuk Önöket a GUNHOUSE-nál.

a caesar guerini elnyert díjai

caesar guerini díjak
caesar guerini díjak
caesar guerini díjak
bergara logo
bergara fegyver B14V

alapítva: 1971

származási hely: spanyolország

bergaradesign és technológia

A Bergara egy spanyol fegyvermárka, mely egy spanyol kisvárosról kapta nevét. A gyártó különlegessége, hogy rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik fegyvercsövek készítésében és évtizedek óta beszállítója a legnagyobb fegyver márkáknak. Új küldetéseként komplett klasszikus vadászfegyverek gyártásába kezdett, melyekhez széles választékú kiegészítőkkel szolgál.

Ismerje meg a Bergara élményt.

A gyár szereti hangsúlyozni, hogy az elmúlt években a világ legjobb puskagyártó csapatát hozta össze, melyek tagjai között tudhatjuk az amerikai tengerészgyalogság egykori fegyvergyártói mestereinek csapatát is.

Bergara B14V
perazzi logo
Perazzi Hightech puska

alapítva: 1957

származási hely: olaszország

perazzia fegyverek királya

Megkapni a fegyverek királyának, a Perazzinak a képviseleti jogát hatalmas megtiszteltetés és egyben kihívás.

A termék prémium voltát bizonyítja a megrendelés menete is. A Perazzi fegyverek megrendelői kiemelt figyelmet kapnak, melynek keretében egy egész napot tölthetnek a Perazzi gyárban, ahol a legapróbb részletekig megrendelőre szablyák a fegyvert, hogy tökéletesen illeszkedjen minden paraméterében.

A megvásárolni kívánt fegyvertípus kiválasztását követően egyeztetjük a megrendelni kívánt fegyver részleteit és a gyárral történő időpont egyeztetés követően a leendő Perazzi ügyfélel kimegyünk a Perazzi gyárba, ahol az egyedi igényeknek megfelelően a vevőre alakítják a kiválasztott puskát.

Ismerje meg a Perazzi modellek prémium mivoltát. A fegyverek a gondos gyártási folyamatok végett átlagosan 5-6 hónap alatt készülnek el és nyújtanak felejthetetlen élményt használóiknak. A raktáron lévő fegyverek természetesen azonnal elvihetők.

A Perazzi márka 54 olimpiai érem megszerzéséhez járult eddig hozzá és szerzett sikereket a sportlövészet kiválóságainak.

perazzi olimpiai eredmények
Redolfi EOS puska

alapítva: 1950'

származási hely: olaszország

redolfikezdők legjobb választása

A Redolfi Armi Arturo Redolfi alapította és mai napig családi vállalkozásként üzemel. A kezdeti induláskor is már specialistái voltak a kétcsövű puskák gyártásának. 2001-től beindult a RA Sports részlegük, ami már kifejezetten sportlövészeknek gyárt puskákat. Ma a márka így a vadászat, sportlövészet, sőt még a horgászat területére is gyárt termékeket.

Kezdő vadászok és kezdő sportlövészek, lőterekre gyakorló puskának előszeretettel veszik az acél baszkülös és cserélhető csapszeges Redolfi EOS fegyvereket.

Termékeik ár érték arányban kitűnő választásként szolgálnak mindazoknak, akik komolyabban meg szeretnének ismerkedni a vadászat és sportlövészet szenvedélyével.

főbb forgalmazott márkáink

CAESAR GUERINI logo
delta optical logo
shoot-off logo
negrini logo
clever logo
hornady logo
fiocci
Harkila logo

ezért szeretnek tőlünk vásárolni

Ingyenes kiszállítás

Amennyiben vásárlása végösszege eléri a 30.000 Ft-ot, ingyenesen szállítjuk ki megrendelésedet, amennyiben az nem esik bele a csak személyesen átvehető kategóriába.

hivatalos forgalmazó

Olyan nagynevű fegyvermárkák hivatalos Magyarországi képviselete vagyunk mint a Perazzi, Caesar Guerini, Redolfi EOS vagy a spanyol Bergara.

hazai webáruház

Webáruházunkban a fegyverek mellett megtalálja a sportlövészethez szükséges kiegészítő termékeket is, melyet a kosárba rakva tud megrendelni. A raktáron nem lévő termékeink megrendeléséhez,  kiszállításához kérjük küldjön Emailt, hogy mihamarabb tájékoztatni tudjuk.

kiemelkedő garancia

Magyaroszágon egyedülálló módon a Caesar Guerini Bock típusú sörétes fegyverekre 15 év gyári garanciát adunk . Az INVICTUS modellekre, pedig ÉLETTARTAM garanciát vállalunk. Továbbá a Bergara fegyverekre 5 év garanciát nyújtunk.

szakértői tanácsadás a vásárláskor

Kardos Zsolt vagyok, a gunhouse.hu megálmodója és ügyvezetője. Fontosnak tartom hogy a koronglövészetben/vadászatban megszerzett tapasztalataim lévén hiteles és segítőkész információt nyújthassak a fegyvervásárlás előtt állóknak. Tanácsaim révén ügyfeleink a céljaikhoz leginkább megfelelő termékkel, elégedetten távozhatnak.

Fegyvervásárlás előtt tájékozódjon alaposan,  döntésében  szívesen segítek!

Debreceni Városi Lövészegylet szakosztály vezetője, vadász sportlövész, a gunhouse.hu tulajdonosa