Tárak

Itt van most:

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

fő termékkategóriák

ezért szeretnek tőlünk vásárolni

Ingyenes kiszállítás

Amennyiben vásárlása végösszege eléri a 30.000 Ft-ot, ingyenesen szállítjuk ki megrendelésedet, amennyiben az nem esik bele a csak személyesen átvehető kategóriába.

hivatalos forgalmazó

Olyan nagynevű fegyvermárkák hivatalos Magyarországi képviselete vagyunk mint a Perazzi, Caesar Guerini, Redolfi EOS vagy a spanyol Bergara.

hazai webáruház

Webáruházunkban a fegyverek mellett megtalálja a sportlövészethez szükséges kiegészítő termékeket is, melyet a kosárba rakva tud megrendelni. A raktáron nem lévő termékeink megrendeléséhez,  kiszállításához kérjük küldjön Emailt, hogy mihamarabb tájékoztatni tudjuk.

kiemelkedő garancia

Magyaroszágon egyedülálló módon a Caesar Guerini Bock típusú sörétes fegyverekre 15 év gyári garanciát adunk . Az INVICTUS modellekre, pedig ÉLETTARTAM garanciát vállalunk. Továbbá a Bergara fegyverekre 5 év garanciát nyújtunk.

szakértői tanácsadás a vásárláskor

Kardos Zsolt vagyok, a gunhouse.hu megálmodója és ügyvezetője. Fontosnak tartom hogy a koronglövészetben/vadászatban megszerzett tapasztalataim lévén hiteles és segítőkész információt nyújthassak a fegyvervásárlás előtt állóknak. Tanácsaim révén ügyfeleink a céljaikhoz leginkább megfelelő termékkel, elégedetten távozhatnak.

állok rendelkezésére, vegye fel velem a kapcsolatot

Debreceni Városi Lövészegylet szakosztály vezetője, vadász sportlövész, a gunhouse.hu tulajdonosa