+36 70 625 4444

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Hívjon bátran, segítek!

Bergara Premier Elite

1.850.000Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett

Szakértői segítség a választásnál

Engedély köteles fegyverek, lőszerek csak személyesen vehetők át az üzletben, kiszállításuk nem valósul meg!

Az új Premier Elite a Bergara egyik legújabb versenylövők számára készült modellje.
Az MDT ACC Elite tusnak, a TriggerTech Diamond sütésnek és a Bergara csővének együttese páratlan teljesítményt és pontosságot kínál a versenysportban .

A 23.6 mm átmérőjű rozsdamentes acélcső merevebb, sokkal stabilabb , mely az alábbi kaliberekben rendelhető : 6 Creedmoor, 6,5 Creedmoor és .308 Win .
Mindhárom kaliber esetében 66 cm (26 ” ) -os csőhosszal , gyárilag 10-es AICS szekrénytárral rendelhető .Az egyedüli eltérés a twistben van , 6 Creedmoor esetében
1:7,5″, 6,5 Creedmoor esetében 1:8″, .308 Win esetében 1:11″.
Az MDT ACC Elite biztosítja, hogy a Bergara a versenysportban is letegye a védjegyét. Ez a tervezés, a mérnöki és az ipari szakértelem tökéletes ötvözete. A páratlan egyensúly, a kontrollált visszarúgás, a megfelelő balance lehetővé teszi a lövész számára, hogy másodpercekkel hamarabb tüzeljen , és több lövést adjon le egységnyi idő alatt.
A Bergara gyár TriggerTech-kel való együttműködésének célja az volt, hogy élményt teremtsen bármely Bergara fegyvert használónak legyen az akár vadász vagy versenysportoló. Még a legzordabb körülmények között is megőrzi prémium teljesítményét, pontos és biztonságos kezelést tesz lehetővé. Az MDT ELite modell TriggerTech Diamond Flat sütéssel bír.
A Premier MDT ELITE M-LOK előaggyal rendelkezik ,teljes hosszúságban integrált ARCA-val, személyre szabható belső és külső súlyokkal, Baker gyűrűkkel és bármely más M-LOK kiegészítővel.
A Bergara MDT Elite tökéletes társ a versenynapokon.
Az MDT Elite tusa továbbfejlesztett geometriát tartalmaz a jobb illeszkedés és a visszarúgáskezelés érdekében. MDT Vertical Grip Elite-ünk hátrúddal és állítható M-LOK hüvelykujj-támasztékkal a pontos kényelemhez igazodik.
Az IPRS szövetség szabályainak tökéletesen megfelelő fegyver lett a végeredmény .

kapcsolódó termékeink

fő termékkategóriák