+36 70 625 4444

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Hívjon bátran, segítek!

Norma bondstrike (30-06 Spring , 11,7 g/180 gr )

1.650Ft

Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett

Szakértői segítség a választásnál

Engedély köteles fegyverek, lőszerek csak személyesen vehetők át az üzletben, kiszállításuk nem valósul meg!

Rendkívül hosszú távú pontosságra és kiváló teljesítményre tervezték a játékot minden távolságon. Ragasztva a súly megtartásához és behatolásához.
A Norma a precizitásról ismert, de a BONDSTRIKE egy teljesen új szintre emeli az áramvonalas polimer csúcs és a match stílusú csónakfark nyerő kombinációjával a nagy pontosság érdekében. A BONDSTRIKE egyedülálló ragasztási technológiával és a legkorszerűbb kivitelezéssel rendelkezik.
Különleges pontossággal és terminális teljesítménnyel választja el a mezőt minden távolságra. A BONDSTRIKE játékban nyújtott teljesítménye lenyűgöző. A tiszteletreméltó 308 Win-től a nagy teljesítményű 300 Win Mag-ig a golyó szállít.
A vadászok ezt nagy sikerrel alkalmazták a jávorszarvasok svédországi futásától a texasi csalitos disznókig. A nagy hatótávolságú terjeszkedés és a leütési teljesítmény egyetlen lövéssel megállította a nagy jávorszarvasokat.
A kemény konstrukció 100 méteren belül tapintatban tartotta a golyót egy nagy öreg vaddisznón. Ügyeljen arra, hogy maga próbálja ki. Közel vagy távol, tudjuk, hogy megbízni fog a BONDSTRIKE-ben.

kapcsolódó termékeink

fő termékkategóriák