+36 70 625 4444

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Hívjon bátran, segítek!

Paprika spray ( Plegium Combo )

28.000Ft

Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett

Szakértői segítség a választásnál

Engedély köteles fegyverek, lőszerek csak személyesen vehetők át az üzletben, kiszállításuk nem valósul meg!

Hihetetlen erős Smart Paprika Spray. A paprika spray segítségével távolról állítható meg a támadó, aki a fájdalom miatt kénytelen becsukni a szemét.Akár 3 méteres hatótávolság és 10 fújásra elegendő oldatot tartalmaz.

  • Tartózkodási hely elküldése üzenetben Képzelje el, hogy egy ilyen kiélezett helyzetben, nem kell telefont ragadni és segítséget hívni, hanem az eszköz azonnali üzenetet küld a kijelölt személyeknek. Az üzenet tartalmazza, hogy bajban van és elküldi a támadás helyét (Google Térkép hivatkozással). Ne kockáztasson, használjon Plegium Smart Paprika sprayt!
  • Telefonhívás A spray használatát követően az értesítendő személyek először egy telefonhívásban értesülnek arról, hogy segítségre lehet szüksége. Az üzenet a hívás után érkezik. A Plegium® Smart Paprika akkumulátora 4 évig nem szorul töltésre!
  • Sziréna: A 130dB-es sziréna (erősebb mint a legtöbb önvédelmi riasztó) egyből működésbe lép a paprika spray használat után. A hang figyelemfelkeltő hatású, így eltántorítja a támadót. A hangfrekvencia az emberi fül legérzékenyebb tartományára van beállítva, így diszkomfort érzést kelt és a környező tekinteteket is oda irányítja.

kapcsolódó termékeink

fő termékkategóriák