+36 70 625 4444

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Hívjon bátran, segítek!

Paprika Spray (Plegium Smart Mini)

28.000Ft

Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett

Szakértői segítség a választásnál

Engedély köteles fegyverek, lőszerek csak személyesen vehetők át az üzletben, kiszállításuk nem valósul meg!

TÁVOLTARTJA ÉS MEGJELÖLI A TÁMADÓT

A paprika spray elegendő folyadékot tartalmaz akár 10-15mp folyamatos fújásához is. Ennyi idő több, mint elég, hogy megtaláld vele a támadót és akár 3 méter távolságból is letudd fújni vele. Ezenkívül a folyadékhoz vörös és UV festék is hozzá van adva, így nem csak hatástalanítja, de meg is jelöli a célpontot. A Plegium új, szabaalmaztatott eljárásának köszönhetően ez a spray sokkal környezetbarátabb, mint a többi márkáé. A magasabb kapszaicin tartalomnak köszönhetően nem kell félned tőle, hogy a tartályban levő folyadék meggyulladna, ráadásul csak nagyon alacsony, -23°C-os hőmérsékelten fagy meg.

INGYENES SEGÉLYÜZENETEK VAGY HÍVÁSOK

Abban az esetben ha használnod kell a spay-t, valószínűleg segítségre is szükséged lehet, minél előbb. A Plegium gondolt erre, épp ezért van hozzá egy alkalmazás is. Az alkalmazásban megtudsz adni akár 5 személyt, aki vészhelyzetben értesítendő és a gomb menyomása után Ők azonnal kapnak egy értesítést, amiben láthatják a GPS helyzetedet. Az értesítésen felül egy telefonhívás is felhívja a figyelmüket arról, hogy veszélyben vagy. Minden automatikusan, azonnal történik, hogy a megadott személyek azonnal tudjanak Neked segítséget hívni, vagy nyújtani.

EGYEDI GARANCIA

Bár a Spray kifejezetten egyszeri használatra készült a Plegium egyedülálló garanciát nyújt. Amennyiben védekezned kellet egy támadó ellen, megtetted erről a rendőri feljelentést, és erről elküldöd a másolatot a Plegiumnak, Ők kldeni fognak neked egy újat. Ha a szerencse nincs melletted, és az új készüléket is újra használnod kellett ne aggódj, a Plégium senkit se hagy hoppon.

MINDIG KÉZNÉL VAN

Mindegyik spray mágneses gyorskioldó kulcstartóval van felszerelve. Így kényelmesen felakaszthatod például egy kulcssomódra vagy a táskádra. Ha szükséged lenne rá, könnyen kioldhatod azt. Nagy teljesítményű akkumulátorának köszönhetően mindig készen áll a használatra, hisz töltés nélkül akár 4 évig is kibírja. A Plegiumnál mindent megtettek annak érdekében, hogy a spray használata a lehető legkényelmesebb és legpraktikusabb legyen. Az ergonomikus fogantyú jobb fogást biztosít, és megakadályozza, hogy a mutatóujjad eltakarja a szórófejet, amit egy biztonsági burkolat véd, hogy megakadályozza a véletlen aktiválást.

TULAJDONSÁGOK

  • Egyszer használatos Paprika Spray
  • Ingyenes segélyüzenetek és hívások
  • Az összes funckió automatikus használata használat közben
  • Biztonsági burkolat, ami véd a véletlen Spray használat ellen
  • Egy töltéssel akár 4 év üzemidő
  • Ingyenes Plegium alkalmazás
  • Mágneses kulcstartó gyorskioldó rendszerrel
  • Ergonomikus kialakítás a kényelmes és biztonságos használatért
  • Ingyenes új termék garancia bizonyított támadás esetén

kapcsolódó termékeink

fő termékkategóriák