blog

Miért olyan fontos a lövészszemüveg használata?

Nem számít, hogy a lőtéren vagy, vagy vadászol , számos biztonsági óvintézkedést kell megtenni a lőfegyverek használata közben. A védőszemüveg viselése sajnos néha figyelmen kívül marad, pedig nagyon is fontos lenne.

Miért is fontos a lövészszemüveg használata :

1, A balesetek sokkal gyakrabban történnek, mint ahogy azt az emberek gondolják.

Akár a lőpor is bekerülhet és megégetheti a szemet amire nem is gondolnánk . A szemüveg akkor is megvédi a szemet, amikor az elhasznált, üres hüvelyeket kidobjuk a fegyverből.Sokan használnak fülvédőt vadászat és lövészet közben is . Ne csak a hallásunkra figyeljünk, figyeljünk a látásunkra is.

2, A szemüveg nem csak védi a szemet, hanem segíthet a vadásznak abban is , hogy jobban lásson . A megfelelő szemüveglencse kiválasztásával kontrasztosabbá teheti a környezetet , így pontosabb célzással tudunk akár korongra, akár vadra lőni .

Tapasztalja meg milyen a Shoot-off mágneses lövészszemüveg használata lövészet közben .Pehelykönnyű, karcolásmentes mágneses lencsék , melyek pillanatok alatt cserélhetők. Szemüvegeseknek is tökéletes választás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hasonló cikkek

Árváltozás

2022.01.01-től új árlista lép érvénybe a Caesar Guerini sörétes fegyverek és Bergara golyós fegyverek,kiegészítők tekintetében . A honlapon lévő árak még a tavalyi árak, amelyek

Értesüljön első kézből legfrissebb bejegyzéseinkről!

Kövessen minket nyomon

Nem talál valamit?

Bejegyzés kategóriák