+36 70 625 4444

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Hívjon bátran, segítek!

Olight Warrior X Turbo Vadász fegyverlámpa szett

85.000Ft

Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett

Szakértői segítség a választásnál

Engedély köteles fegyverek, lőszerek csak személyesen vehetők át az üzletben, kiszállításuk nem valósul meg!

RÉSZLETEK
Egy dobozban minden egyben, ami a tökéletes fegyverlámpához szükséges:
  • Warrior X Turbo tölthető lámpa
  • 1 db 5000 mAh 21700-as akkumulátor
  • USB-s mágneses töltő aljzat
  • mágneses, zárral fixálható lengőkapcsoló
  • X-WM03 mágneses szerelék
  • zöld és vörös szűrő
Az új Warrior X Turbo egy valódi új taktikai erőgép, ami kimagasló távolságokon is brillírozik. Kompakt méretei mellett 1100 lumen fényáram segíti hozzá az 1000 m-es hatótáv eléréséhez. Professzionális programozása lehetővé teszi, hogy ugyanezt az energiát alacsonyabb fényerőn akár 12.5 órán keresztül képes nyújtani. Mindemellett pedig a Warrior X széria számtalan jellemzőjével rendelkezik. Az egyszerű és agresszív tervezés megerősíti az újdonság taktikai identitását. A már sokat bizonyított mágneses végkapcsoló egyszerre többfunkciós kapcsoló, mágneses töltőtalp és az opcionálisan rendelhető mágneses lengőkapcsoló csatlakozó pontja.
Legyen szó vadászatról, túrázásról, vagy őrző-védő feladatról,ezután nem kell nagyméretű lámpát magunkkal cipelnünk, ha messzire szeretnénk világítani! A módosított kivitelű 1100 lumenes LED rendkívül szűkre fókuszált fénysugara ideális a különösen nagy távolságok bevilágítására. A lámpa hideg fényt ad, melynek köszönhetően kiválóan megfigyelhetőek a távoli részletek és a színek. A vadász szett tartozéka egy vörös és egy zöld szűrő.
Bekapcsolása a lámpatest végén elhelyezett multifunkciós taktikai kapcsolóval történik, ahol a fényerő szintje is változtatható. A lámpa memóriája megjegyzi az utoljára használt fényerőszintet, emiatt nem kell újra üzemmódot váltani visszakapcsoláskor. A mellékelt töltő minden eddiginél gyorsabb töltést tesz lehetővé külső töltő igénybevétele nélkül. A vadász szetthez járó zárható taktikai lengőkapcsoló kimagasló biztonsággal garantálja annak stabilitását a mágneses végkapcsolón. Egy fordítás és a lengőkapcsoló rögzíthető, vagy levehető. Véletlenül ez biztosan nem történhet meg.
Felépítése masszív, jó fogású háza a tartozék csuklópántnak köszönhetően bármikor a kezünk ügyében lehet. Az X-WM03 mágneses szerelék 3 db mágnessel biztosítja a stabil rögzítést nagy kalibereken is.
A lámpa az Olight új, elérhető árú reménysége a nagy hatótávolságú fényágyúk piacán. Elődeihez hasonlóan szép jövő jósolható neki a vadászat és a taktikai felhasználások területén.

kapcsolódó termékeink

fő termékkategóriák